Kemal Doğulu'nun aşk yaşadığı, İstanbul milletvekilinin 800 madalyalı kızı Öykü Serter kimdir? Kemal Doğulu’nun aşk yaşadığı Öykü Serter kimdir? , işte ayrıntılar;


Bu Tarz Benim’in jürisi Kemal Doğulu ile yarışmanın sunucusu Öykü Serter’in aşk yaşadığı söylentileri çoktan beri konuşuluyordu. Kemal Doğulu’nun aşk yaşadığı Öykü Serter kimdir? , işte ayrıntılar;

 ÖYKÜ SERTER KİMDİR?
25 Şubat 1975 Ankara doğumlu olan Öykü Serter liseyi Ankara Ted kolejinde okuduktan sonra Haccettepe Üniversitesi’nde Amerikan Kültür ve Edebiyatı bölümünü bitirmiştir. Öykü Serter ayrıca Latin Dili ve Edebiyatı bölümünde de okumuştur. Daha sonra Galatasaray Üniversitesi’nde Radio-TV yüksek lisansını tamamladı.

Öykü Serter, CHP İstanbul milletvekili Nur Serter’in kızıdır. Babası ise mali muşavirdir. Öykü Serter yüzme dalında toplam 800 madalya kazanmıştır bu madalyalardan 250 tanesi altındır.

Öykü Serter ilk olarak ismini Capital Radio’da DJ’lik yaparak duyurmuştur. Daha sonra ise Number One FM’de çalışmış ve ardından da Cine 5 te yayınlanan 5’de 5 adlı müzik programıyla iyice tanınmaya başlamıştır.

Biri Bizi Gözetliyor programının bütün bölümlerini sunan Öykü Serter BBG’den sonra Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı adlı programları sunmuştur. 2014 yılında yayınlanan Bu Tarz Benim adlı programda juri görevi yapıştır.