Karşıyaka Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel program hazırladı. Karşıyakalılar için ilçenin en işlek noktaları ışıl ışıl aydınlatılacak ve akşam sevilen sanatçı Haluk Levent, Bostanlı Pazaryeri’nde Karşıyakalılarla buluşacak. Konser öncesi ise Liselerarası Müzik Yarışması’nın finali gerçekleşecek.
Tüm dünyada sevginin ve aşkın günü olarak bilinen 14 Şubat Sevgililer Günü, Karşıyaka’da da özel etkinliklerle kutlanacak. Bu anlamlı gün öncesinde başta Karşıyaka Çarşısı, sahil ve Bostanlı olmak üzere ilçenin en işlek pek çok noktası ışıklandırılacak, süslenecek. Aşkı simgeleyen bu özel günde, sevilen sanatçı Haluk Levent Karşıyakalılarla buluşacak. Bostanlı Pazaryeri’nde saat 19.00’da başlayacak konser, binlerce Karşıyakalıyı bir araya getirecek.
LİSELİLER YARIŞACAK
Konser öncesinde ise; Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği Liselerarası Müzik Yarışması’nın final performansları sergilenecek. Son 4’e kalan gruplar, şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Birinciye 8 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye ise 3 bin lira ödül verilecek.