29 Mart yerel seçimlerin yıl dönümünde, ilçenin farklı kesimleriyle bir araya gelerek bir yıllık hizmetlerini anlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleriyle buluştu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yerel seçimlerin yıl dönümünde, toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelerek, bir yıllık hizmetlerini anlattı. Hafta boyunca, muhtarlar, siyasi parti temsilcilikleri ve belediye çalışanları ile buluşan Başkan Akpınar, son olarak 200’e yakın sivil toplum kuruluşu ve hemşehri derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Kent Restoran’daki organizasyonda bir yıllık çalışmalarını ve hizmetleri anlatan Akpınar’a, kentin kanaat önderleri de destek verdi.
“BÜTÇEMİZİ DOĞRU KULLANDIK”
Başta “Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz” projesi olmak üzere, sosyal sorumluluk, kültür ve sanat, fiziki yatırımlar, spor ve turizm alanlarında önemli icraatlere imza attıklarını belirten Başkan Akpınar, "Halka dokunan ve toplumun genelinin faydasını sağlayan hizmetler üretiyoruz. Bütçemizi çarçur etmiyoruz ve nokta atışlarla yatırımlarımızı yürütüyoruz. Bir yılda 5 milyon lira tasarruf sağladık” dedi.
Karşıyaka’nın 400 bin kişilik dev bir aile olduğunu kaydeden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Biz bu kenti sizlerle yani halkla yönetiyoruz. Bu yüzden ‘Büyük bir aileyiz’ diyoruz. Büyük bir aşkla hizmet ederken, gücümüzü ve direncimizi sizden alıyoruz. Sizlerin parasını yine sizler için harcıyoruz. Şeffaf ve açık bir yönetim anlayışımız var. Her an bizden hesap sorabilirsiniz çünkü hesabını veremeyeceğimiz tek bir kuruş dahi yok" diye konuştu.