MHP Zonguldak il Başkanı Hamdi Ayan, düzenlediği basın toplantısında MHP İl Başkanlığı kongresini değerlendirdi.
MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, parti binasında partililer de katıldı. 15 Şubat 2015 günü gerçekleştirilecek olan İl Başkanlığı kongresi öncesi değerlendirmelerde bulunan Ayan, şöyle dedi:
“15 Şubat 2015 günü yapılacak olan İl kongremiz öncesi İlçe başkanlarımız ile birlikte son istişare toplantımızı yapmış bulunmaktayız. Dün akşam İl yönetim kurulunda yapılan istişare ve bugün ilçe başkanlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz istişare konusunda sizler aracıyla kamuoyu birleştirmek, bilgilendirmek amaçlı burada toplanmış bulunmaktayız. Özellikle şurasını vurgulamak istiyorum ki Milliyetçi Hareket Partisinin yapacağı hafta sonu İl kongresi Zonguldak siyasetinde bir dönüm noktası olacak. Bizler buna inanıyoruz ve iddia ediyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak’ta birinci parti olma yolunda ilerlemektedir. Ve kongreden çıkacak olan sinerji ve enerji Zonguldak’a yayılarak bu söylediklerimizin ne kadar doğru ve haklı olduğunu 7 haziran seçimlerinde Allah’ın izniyle hep birlikte göreceğiz.”
Dava insanı olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, “Şunu özellikle vurguluyorum ki hiçbir siyasi hesabım hiçbir siyasi planım olmadı. Ben Milliyetçi Hareket Partisinde dava gözüyle bakan bir insanım dava beni nerede görmek isterse ben orda olurum bu önümüzdeki süreç içerisinde arkadaşlarımız ve davamızın mensupları ne derse dinleriz ve şeref duyarız. Bize il başkanı yolunda devam et derlerse onur duyar şeref duyarız ve de oluruz. Teşkilatlarımız bize bunların dışında başka bir görevde görmek isterse biz orada da oluruz ama bugünkü çıkan karara göre bu kongreye İl başkan aday olarak gireceğim. Bundan sonraki süreçte yine teşkilatlarımız bize nasıl uygun görürlerse nasıl arzu ederlerse teşkilat için bu fedakarlık ve feragati yapacağıma da bilinmesini özellikle arzu ediyorum” diye konuştu.