Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü çerçevesinde, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yararına bir kermes düzenledi
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü çerçevesinde düzenlenen kermeste, Emniyet Müdürlüğü personelinin eşlerinin hazırladığı yiyecek ve içecekler satışa sunuldu. Kermesin açılışını Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve eşi, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ın eşi Emine Bektaş, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün yaptı.
Kermesin açılışında bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün, cuma gününe kadar devam edecek kermesin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu gayret ve çabalarımızdan dolayı bizleri yalnız bırakmayan tüm dernek üye ve teşkilat mensuplarımız ile vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, emniyet mensupları ve diğer davetlilerin de katıldığı programdan sonra İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görün’ün eşi Ayla Görgün, ilden gelen misafirler ile birlikte Osmaneli ilçesini gezdiler.