AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.
AK Parti milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Koca ile görüşerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getiren Karaca, bu süreçte herkesin üzerine büyük bir sorumluluk düştüğünü belirtti.
AK Parti ile birlikte Türkiye’nin yeni bir kavşağa girdiğini dile getiren Karaca, yapılan devrim niteliğindeki reformlarla ülkenin makus talihini yenerek, yeni bir ivme kazandığını açıkladı.
Siyasete yabancı olmadığını dile getiren Karaca, “Yazar kasaların, Anayasa kitapçıklarının havada uçuştuğu dönemde AK Parti’de siyasete atıldım. Ankara’da AK Parti’de çeşitli kademelerde görev aldım. Başta AK Parti kurucusu ve lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yeni Türkiye misyonuna uygun siyaset anlayışını ülkemize veya bölgemize hakim kılmak için TOKİ’deki daire başkanlığı görevimden istifa ederek AK Parti’den aday adayı oldum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde belirlenmiş 2023 hedefleri arasında dünyanın ilk on ekonomisi arasında olmak var. Yeni ve güçlü Türkiye’nin inşası için 2015 seçimleri belirleyici olacaktır. Gelecek 8 yılda hedeflerin bir bir gerçekleştirilmesinin toplumun tüm kesimlerine doğrudan katkısı olacak. Milletvekili olduğum taktirde hem yeni Türkiye’nin inşasında hem de Çorum’un bu yeni dönemde gereken yeri alması noktasında gece gündüz demeden çalışacağım" şeklinde konuştu.
Muhtarların devletin temel yapı taşlarından birisi olduğunu dile getiren Karaca, AK Parti hükümeti ile birlikte muhtarların özlük haklarında birtakım yasal düzenlemeler yapılarak iyileştirme sağlandığını sözlerine ekledi.