Antalyaspor, PTT 1 Lig’in 26. haftasında sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, kalan maçlarda takım ruhunu yakalayarak Süper Lig’e çıkmak istediklerini söyledi.
Teknik direktör Yusuf Şimşek gözetiminde düz koşunun ardından kültür-fizik hareketleri, pas çalışması ve 5’e 2 top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, daha sonra yarı alanda 20 dakikadan oluşan maçlar yaptı. Kırmızı-beyazlılar, minyatür kalenin ardından yarı alanda yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Yapılan çift kale maçta sakatlanan Zeki Yıldırım antrenmanı yarıda bıraktı. Kaleciler, kaleci antrenörü ile bir süre özel olarak çalıştıktan sonra takımla birlikte çift kale maçta yer aldı. Antrenmanın bitişinin ardından teknik direktör Yusuf şimşek, Erman Kılıç, Berk İsmail Ünsal ve Şahin Aygüneş’e özel antrenman yaptırdı.
“SERİ YAKALAYARAK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAK İSTİYORUZ”
Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Milli maç bize ilaç gibi geldi. Oyuncuları daha iyi tanıma ve daha iyi arkadaşlık kurma imkanımız oldu. Milli maç arasında müthiş çalıştığımızı düşünüyorum. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını Altınordu maçından başlayarak, güzel bir seri yakalayarak hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.
“ALTINORDU MAÇI ZOR OLACAK”
Tempolarının her hafta daha da yükseleceğini ifade eden kırmızı-beyazlı takımın deneyimli teknik adamı Yusuf Şimşek, hafta sonu genç bir takıma karşı mücadele edeceklerini dile getirdi. Şimşek, “Her geçen gün tempomuz yükselecek. 9 hafta gibi çok kısa bir zaman kaldı. Onun için performansımızı maksimum seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Altınordu maçı zor bir maç olacak. Genç bir takıma karşı oynayacağız. Bana göre çok fazla hedefi olmayan bir takım. Onun için maçı çok ciddiye almamız gerekiyor. İnşallah oyuncu arkadaşlarımız da maçı ciddiye alacaklardır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“CAMİANIN YÜZÜNÜ KARARTMAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Takımın her hafta daha iyi bir seviyeye geldiğini söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Takımın iyi bir seviyeye geldiğini düşünüyorum. İlk maçımızla son oynadığımız Bucaspor maçı arasında baya bir fark var. İlk geldiğimizdeki antrenmanlarla şimdiki antrenmanlar arasında uçurumlar var. Biz futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Ben zaten buraya gelirken onlara güvenerek gelmiştim. Onlarda inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz. Biz de Antalyaspor camiasının yüzünü karartmamak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
“SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYACAĞIZ”
Takımda arkadaşlığın en üst seviye de olduğunu da sözlerine ekleyen kırmızı-beyazlı takımın tecrübeli teknik adamı Yusuf Şimşek, “Elimizden geldiğince arkadaşlığı üst düzeye çıkarmaya çalışıyoruz. Yani takım olmaya çalışıyoruz. Birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Şuana kadar da birlikte hareket ettiğimizi düşünüyorum. Kazandığımız zamanlarda da inşallah bu birliktelik daha da fazlalaşır. İnşallah sezon sonuna kadar müthiş bir atmosfer yakalayarak yine üstüne basa basa söylüyorum şampiyonluğu kutlayacağız” diye konuştu.