PTT 1. Lig’in 25. haftasında Altınordu, sahasında konuk ettiği Adanaspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti ve haftayı iki basamak yükselerek 12. sırada kapattı.
Üç haftadır istedikleri sonucu alamadıklarını ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Kayseri maçında mağlup olduk ama o mücadele bize moral oldu. Maçın önemi daha yüksekti. Üç puanın çok değerli olduğunun farkındaydık. ‘Futbol oynayalım, mücadele edelim’ istedik. İsteğimiz de oldu. Golleri attık. Çok farklı olabilirdi ama daha fazla atamadık. İkinci yarı biraz bocaladık. Rakibin atağa kalkması bizim savunma yapmamıza neden oldu. Tüm futbolcularımı mücadeleden dolayı kutluyorum. Kalan 9 maçın hepsini alabilecek güçteyiz. Her maçın kendine göre zorluğu var. Alabileceğimiz puanları alıp yukarılara tırmanmak istiyoruz” diye konuştu.
Milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini de anlatan Eroğlu, “Cumartesi günü U19 takımıyla bir hazırlık maçımız var. 2-3 günlük tatilden sonra Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
ADANASPOR CEHPESİ
Altınordu’yu kutlayarak sözlerine başlayan Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, “Bizden daha çok arzulu, istekliydiler. Biz de tecrübeli oyuncularla bir şeyler yapmak istiyorduk ama orta sahada adam paylaşımı yapamadığımız için pozisyon verdik ve golü yedik. Direkten dönen pozisyonumuz var. Tiago’nun çok net bir pozisyonu var. İkinci devre baskı yapmak isterken yine golü yedik. Karşılıklı pozisyonlarımız var ama Altınordu kontrataklardan golü buldu ve kazandı, onları kutluyorum” dedi.