PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’da, teknik direktör Güvenç Kurtar, oyuncularına yedikleri golleri izleterek bundan sonra oynanacak maçlarda daha dikkatli olmalarını istedi.
Pazartesi günü kendi evinde Samsunspor’u konuk edecek Adanaspor hazırlıklara başladı. Günü çift antrenmanla geçiren turuncu-beyazlı takımda, teknik direktör Güvenç Kurtar, oyuncuları ile Manisa maçının değerlendirmesini yaptı.
Yenilen golleri oyuncularına izleten deneyimli teknik adam, bundan sonra oynanacak olan maçlarda daha dikkatli olmalarını istedi. Manisaspor maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini ve Samsun maçıyla mağlubiyeti telafi edeceklerini söyleyen Güvenç Kurtar, Manisa karşısında kötü bir zeminde oynadıklarını dile getirdi.
Hakemlerden daha dikkatli maç yönetmelerini isteyen Kurtar, “Pazartesi günü evimizde zor bir maç daha oynayacağız. Rakibimiz geçen hafta lideri yenmiş ve moralli bir şekilde Adana’ya gelecek. Her hafta sıralamanın değiştiği bir lig yaşıyoruz. İnşallah maç sonunda gülen taraf biz oluruz’’ dedi.
Pazartesi saat 19:00’da oynanacak Adanaspor - Samsunspor maçının bilet fiyatları ise şu şekilde:
Kapalı Üst: 20 TL
Kapalı Alt: 15 TL
Maraton: 12,50 TL
Kale Arkası: 5 TL
Misafir Tribün: 5 TL