Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yeğeni Hüsnü Bayrakçı, AK Parti Bilecik Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu son günde yaptı.
AK Parti İl Başkanlığı’na kalabalık eşliğinde gelerek aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak’a veren Hüsnü Bayrakçı, 8’inci başvuru yapan kişi oldu. Başvurular hakkında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, 8’inci başvuruyu almak için toplanmış bulunduklarını belirterek, “Ben klasik cümlemi yenileyeceğim. Bu başvurunun başta Hüsnü Bey’in şahsına, ailesine, Bilecik’imize, memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
“DAVADA BİR YOLA ÇIKIYORUZ YOLCULUĞUMUZ BAŞLIYOR”
AK Parti Bilecik Milletvekilliği aday adaylığına başvurunu veren Hüsnü Bayrakçı, 2015 Genel Seçimler için Allah nasip ederse başvurusunu yaptığını belirterek, “Öncelikli olarak bir davada yolculuğumuz başlıyor. Tüm aday arkadaşlarımın hiçbirini rakip olarak görmüyorum. Her biri benim dava arkadaşımdır. Kime nasip olursa kendim olmuş gibi çalışacağıma söz vererek sözlerime başlamak istiyorum. Bu adaylık süreci içerisinde öncelikli olarak hedefimiz Bilecik’imize bu dönem 2015 yılında 2 milletvekili çıkarmaktır. Eğer Bilecik’te biz bunu başarabilirsek Ankara’da Allah’ın izniyle özellikle anayasayı yapacak yeterli sayıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu süreç içerisinde hepinize her gün davanın her kademesinde birlikte çalışmak için burada hepinizden bir söz almak istiyorum. Allah utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun. Kısmetimizde varsa bizler olsun, eğer kısmetimizde değilse hangi arkadaşımız aday olacaksa kendim olmuş gibi çalışacağıma huzurunuzda tekrar tekrar söz veriyorum. Bu dönem çok önemli anayasa açısından. İki milletvekili için hiçbirimiz inancımızı kaybetmeden sonuna kadar çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum. İnşallah Allah utandırmasın. Hep beraber çalışacağız inşallah” dedi.
Konuşmasının ardından kalabalık grup tarafından dakikalarca alkışlanan Hüsnü Bayrakçı, adaylık başvurusunu İl Başkanı Kadir Bayrak’a verdi.