15 gün önce Sabun çayında kaybolan minik Sultan’ın cesedi, Sabun çayı içerisinde köylüler tarafından bulundu. Düziçi ilçesine bağlı Yeşilyurt (Zindağı) köyünde oturan Osman Gök, 80 ES 790 plakalı otomobiliyle evine gitmek için Sabun çayını geçmek isterken otomobili arıza yaptı. Osman Gök, otomobilde bulunan 3 yaşındaki kızı Sultan Gök’ü otomobil içerisinde bırakıp, bozulan aracını su içerisinden çekip çıkarmak için köye yardım almaya gitti.

Yaklaşık 10 dakika sonra geri dönen Gök, otomobilin kapısının açık olduğunu ve kızının içeride olmadığını gördü. Bunun üzerine Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 112 Acil Servis ekiplerine bilgi vererek köylülerle birlikte Sabun çayının 15 kilometrelik kısmında ve çevresinde arama yaptı ancak bir ize rastlanmadı. Aramalara Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) su altı ekipleri de katılarak Sabun çayında arama yaptı. Ekipler arama sırasında dere içerisinde her ağaç, her taş ve her ağaç kökünün etrafına bakarak bir iz bulmaya çalışmıştı ancak aradan geçen 15 günün ardından minik Sultan’a dair bir iz bulunamamıştı.

Bugün öğle saatlerinde Yeşilyurt köyünde ikamet eden Hüseyin Göl isimli vatandaş, Sabun çayı içerisinde Sultan Gök’ün cesedini gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri 3 yaşındaki Sultan Gök’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri minik çocuğun cansız bedenini Düziçi Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Olayla ilgili jandarma ekiplerinin soruşturması sürüyor.