Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerinin deneyimini arttırmak amacıyla İstanbul’da açılacak olan Automechanika İstanbul Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı’na tur düzenliyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, “Üyelerimizin pazar paylarını, mesleki bilgi ve deneyimlerini arttırmak amacıyla ülke genelinde düzenlenen fuarlara götürüyoruz. Otomotiv yan sanayi yedek parça, aksesuar ve servis ekipmanları işiyle uğraşan üyelerimizi, 9-12 Nisan 2015 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Automechanika İstanbul Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı’na götüreceğiz. Türk otomotiv sanayi, herkes tarafından merak edilen fakat; bir o kadar da bilinmeyenlerle dolu olan bir konudur. Ülkemiz her yıl bu konu da kalıcı adımlar atmaya çalışmaktadır." dedi.
2015 Automechanika İstanbul Fuarı’na 11 Nisan 2015 Cumartesi akşamı otobüs kaldırılacaklarını söyleyen Şadan, “Sektörle ilgili fuara gitmek isteyen üyelerimizin en geç 8 Nisan 2015 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar odamıza şahsen başvurmaları gerekmektedir." diye konuştu.