Sosyal medyada organize olan Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi eski öğrencileri, 1995 yılında mezun oldukları okullarını ziyaret ettiler. Okul müdürü Suat Bakay tarafından karşılanan eski öğrenciler, 20 yıl önce okudukları sınıfta tekrar ders görerek güzel anılarını yâd ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren okul müdürü Suat Bakay, eski öğrencilerine teşekkür ederek, mezun oldukları okullarını unutmadıkları için öğrencilerle gurur duyduklarını belirtti. Mezun öğrenciler de, mezun oldukları okulda tekrar olmaktan mutlu olduklarını aktararak, o anları tekrar yaşadıklarını vurguladılar. Mezun öğrenciler, “O anları tekrar yaşadık, tekrar bu havayı kokladık, sıralarımıza oturduk. Okurken bazı şeylerin değerini fark edemiyoruz ancak yıllar geçtikten sonra anlaşılabiliyor. Bizi en iyi şekilde ağırlayan okulumuza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Ziyarete, eski öğrencileri ile birlikte katılan Edebiyat öğretmeni Fazlı Yılmaz ise, "20 yıl önceki öğrencilerimle tekrar bir arada olmaktan çok mutluyum, çocukların bizleri unutmaması çok güzel" dedi.
Ziyaret, okul kütüphanesine kitap bağışı yapılarak sonlandırıldı.