AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
AK Parti Milletvekili Üstün ve Kemalettin Aydın, Torul ilçesinde düzenlenen AK Yürüyüşe katılarak Torul’lu hemşehrileri ile bir araya geldi. Yürüyüşe, Üstün ve Aydın’la birlikte AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Özer, Torul İlçe Başkanı Metin Yiğit, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Şiran İlçe Başkanı Bekir Kara, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Kürtün İlçe Başkanı Yalçın Bayrak, Köse İlçe Başkanı Tayfun Babür, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün ve çok sayıda partililer ile vatandaşlar eşlik etti.
ÜSTÜN’DEN YEREL GAZETELERE ZİYARET
Programlarına Gümüşhane İl Merkezi’nde devam eden Milletvekili Üstün yerel gazeteleri de ziyaret etti. Üstün, Kuşakkaya Gazetesi, Gümüşkoza Gazetesi ve Olay Gazetesi imtiyaz sahipleri ve çalışanları ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Üstün “Basın milletin gerçek sesidir. Milletin sesini doğru ve dürüstçe yansıtan tüm gazetecileri ve bu mesleğe gönül vermiş kişileri sizlerin nezdinde kutluyorum. Sıcak ilginiz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
İl merkezinde programlarını sürdüren Üstün, Mordut Mahallesinde esnaf ve kahvehane ziyareti yaparak mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BERABER
Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinin daveti üzerine, öğrencileri evlerinde ziyaret eden Üstün, ev sohbetinde üniversite gençliği ile bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette üniversite gençliğinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Üstün “Ülkemizin, Gümüşhane’mizin geleceği üniversiteli genç kardeşlerimiz ile sohbet ederek çözüm bekledikleri konuları ele aldık. Samimiyetle bizleri evlerinde misafir ettiler. Bizde genç kardeşlerimizle bir araya gelerek ülkemizin ve ilimizin geleceği hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Şehrimize neler kazandırabiliriz anlamında birlikte istişarelerde bulunduk. Bu gençlik, bu bilinç ve şuurda olduğu sürece geleceğe her daim umutla bakmaya devam edeceğiz. Samimiyetle bizleri evlerinde misafir eden Gümüşhane Üniversitemizde okuyan öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Üstün, daha sonra İl Başkanı Hakkı Gündüz ile İşkur İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yeni yapılacak İş-Kur hizmet binası ve diğer konularla ilgili bilgi aldı.