Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, konutların bakım ve onarımları belediye işçileri tarafından yapılıyor.
Pazarlar Belediyesi Fen İşlerinde çalışan işçiler, kış ayarında kar ve yağmurlu günlerde belediyeye ait konutların tadilat ve onarım yapıyor.
Pazarlar Belediyesi kiraya vereceği lojmanda tadilat başlattı. Mülkiyeti Pazarlar Belediyesine ait olan 6 dairelik binanın tamamı bakım ve onarımdan geçirilmeye başlandı. Dairelerin kapı, pencere, mutfak dolapları değiştirilirken tabanlar yeniden döşeneceği ve tuvaletler ve banyoların bakım ve onarımının yeniden yapılacağı, elektrik ve su tesisatının da yenileneceği bildirildi. Ayrıca dairelerin tamamı kaloriferli ve sıcak sulu olacağı bildirildi.
Dairelerin yaklaşık 5 yıldır boş durduğunu belirten Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “Mülkiyeti belediyemize ait olan 6 dairelik binanın bakım, onarım ve tadilatına başladık. Kış aylarında Fen İşleri bünyesinde çalışan personel tarafından tadilatı yapılan dairelerin bahara bitirmeyi planlıyoruz. Kış aylarında yağmurlu ve karlı günlerde belediye işçilerimiz tarafından daireleri bakım ve onarımdan geçiriyoruz. Kendi imkanlarımızı en iyi şekilde kullanıyoruz. Atıl durumda olan binamızı faal hale getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Elimizdeki değerlerin kıymetini halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Tadilatı tamamen bittiğinde kiralama aşamasında önceliğimiz dışarıya gelip giden memur arkadaşlarımıza vermek olacaktır” dedi.(MB-EFE)