Görev geldiği günden itibaren Sarıkamış’ta bir çok projeye imza atan ve hazırladığı projeleri tek tek hayata geçiren AK Partili Belediye Başkanı Göksal Toksay, alt yapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sarıkamış merkezde yol çalışmalarının büyük çoğunluğunu tamamlayan Göksoy, ilçe merkezinde bulunan mahalle ve sokaklarında yollarını yapıyor.

Sarıkamış’ın dört bir yanında altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Tepe, Yeni ve İstasyon mahallesindeki cadde ve sokaklarda ilk etapta yaklaşık 5 kilometre uzunluğunda dolgu, tesviye çalışması ve ardından kilit parke döşenerek yol yapacaklarını söyledi.

Toksoy, “Yol yapımı çalışmalarına hız verdik. Çünkü yenilenen makine parkımızda silindir makinesi, greyder, kepçe ve kamyonlarımızla kendi işimizi kendimiz yapıyoruz. Bir taraftan da ana caddelerde içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenileme çalışması devam ediyor. Tabi Sarıkamış coğrafi konumu itibarıyla inşaat mevsimi kısa sürüyor. Ancak biz ekiplerimizle gece gündüz demeden ilçemizin gelişmesi güzelleşmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kış turizmi ve Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliklerine de ev sahipliği yapan Sarıkamış’ta belediye tarafından yapılan çalışmalar vatandaşların da yüzünü güldürüyor.

Sarıkamış Belediye Başkanlığı’nca yürütülen alt yağı ve mahallelerdeki kilit parke yol yapımının kışa kadar bitirilmesi planlanıyor.