Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş yaptığı basın açıklamasında, Şubat ayı içinde odalarında yapılacak seçimde tekrardan aday olacağını açıkladı.
Yapılan basın açıklamasında konuşan - Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, “Bildiğiniz üzere biz 4 yıl önce göreve gelmiştik. Kocasinan Ziraat Odamızın seçimlerini inşallah Şubat ayının ilk haftasında yapacağız. Bu seçimlerin ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Kocasinan Ziraat Odası şehrimizin en gözde odalarından bir tanesi. Çok şükür odamızın itibarı zirvede. Biz bu zamana kadar çiftçilerimizin başkanı olmadık, hizmetkarı olduk. Her köyde, mahallede çiftçilerimiz ile istişareler yaptık. Bundan dolayı da hiçbir sıkıntımız yok” diye konuştu.
Güneş ayrıca, “Bundan 4 yıl önce çok şükür oda başkanı seçildik. Biz bu yola beraber çıktık. İnşallah beraber devam edeceğiz. Benim bugün aday olmamda hepinizin payı var. Bugünden itibaren resmen adaylığımızı açıklıyoruz. Kocasinan Ziraat Odası Başkanlığına hep beraber adayız. Bizim 76 delegemiz mevcut. 76 delegenin 62’sini bizim aday gösterdiğimiz arkadaşlar kazandı. 14 tane de bizim karşımızda aday olan arkadaşların adayları kazandı. Yani onlarda bizim arkadaşımız. Bizim kimseyle alacağımız, vereceğimiz yok. Bundan sonra inşallah takdir sizin” şeklinde konuştu.