AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından, kentin dört bir yanında “Eski Türkiye” gazetesi dağıtılıyor.
Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçim çalışmalarını aralıksız devam ediyor.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı tarafından “Haydi Gel Bizimle Ol” projesi kapsamında hazırlanan Eski Türkiye Gazetesi’nin dağıtımına Nevşehir’de başlandı. Söz konusu gazete de 1980 ve 90lı yıllarda Türkiye’nin içinde bulunduğu buhranlı dönemler, özellikle koalisyon döneminde ülkede yaşanan siyasi, ekonomik, kültürel ve sanatsal sıkıntılar belgeler ile ortaya konuluyor.
Tüm Türkiye’de eş zamanlı başlatılan Eski Türkiye Gazetesi Nevşehir’de özellikle gençler tarafından büyük ilgi görüyor,
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, seçim dönemine kadar gazetelerin ilçe belde ve köylere dağıtılacağını belirterek; “Gazetemiz insanlara eski karanlık günleri hatırlatıp şimdiki güzel günlerimize dört elle sarılmamızı ve bırakmamamızı anlatmayı amaçlıyor, çünkü genç arkadaşlarımız eskiden neler yaşandığını bilmiyor. 2002 yılı öncesi çalışanların sürekli ezildiği, parası olanın faizle parasına para kattığı bir Türkiye vardı. Bu dönemlerde işadamları intihar etmişti. Biz gençlik için önümüzde karanlık günler vardı. Ülkeden umudunu kesmiştik. İnsanlar işini kaybederken biz nasıl iş bulabilirdik ki.2002’den sonra ise AK Parti iktidarı ile istikrarlı günler başladı. Ayrımcılık kalktı. Üniversiteler güzelleşti. Burslar arttı. Bizler Cumhuriyetimizin 100.yılında ülkemizi Dünya’da ilk on devlet arasında görmek istiyoruz. Bunun için de siyasi istikrarı korumak gerekir. Bizde AK davanın en genç neferleri olarak bu durumu bir borç olarak biliyor, üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bütün azmimiz çabamız, büyüyen ve gelişen Türkiye ve Nevşehir içindir” diye konuştu.