KAYSERİ'de 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’nda devir- teslim töreni yapıldı. 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanlığı’nı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın devraldı.
Yüksek Askeri Şura kararıyla Hava Pilot Tümgeneral Ali Demiral’ın emekliye ayrılması dolayısıyla düzenlenen törende, komuta bu göreve atanan Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın’a teslim edildi. Komuta devir-teslim Töreni’ne, Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Lojistik Komutanı Korgeneral Atilla Gülhan ve eşi Selma Gülhan, Hava Pilot Tümgenaral Ali Demiral ve eşi Hatice Demiral, Hava Pilot  Tümgeneral İsmail Yalçın ve eşi Nermin Yalçın’ın yanı sıra, mülki ve askeri erkân ile çok sayıda davetli katıldı. Komutanlık görevini devralan Hava Pilot Tümgeneral Yalçın, Türkiye’nin önemli lojistik ve teknoloji merkezlerinden, 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi’nde görev yapacak olmanın onur ve mutluluğunu hissettiğini, aynı zamanda da ağır sorumluluğun farkında olduğunu kaydetti.
Hava Pilot Tümgeneral Yalçın’ın komutanlık forsunun göndere çekilmesi ile devam eden törende, Hava Lojistik Komutanlığı ve 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı forsu, Korgeneral Gülhan tarafından Tümgeneral Demiral’a verildi. Vali Düzgün ve eşi Gül Düzgün, törenin ardından, Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın ve eşi Nermin Yalçın’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dilerken, emekliye ayrılan Hava Pilot Tümgeneral Ali Demiral ve eşi Hatice Demiral’a da, Kayseri’deki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Emekliye ayrılan Hava Pilot Tümgeneral Demiral, Erkilet 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nın ardından, atandığı 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanlığı görevini 2010 yılından beri sürdürüyordu.

FOTOĞRAFLI