AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa’nın Demirci ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, TOKİ konutlarının anahtar çekiliş programına katıldı.
Demirci-Salihli yolu girişinde Belediye Başkanı Selami Selçuk ve partililer tarafından karşılanan Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, yapımı devam eden ve son aşamada olan devlet hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastane ziyaretinin ardından Cuma namazını pazaryerindeki tarihi Yakup Çelebi Camisi’nde kılan Tanrıverdi, vatandaşlar ve esnaflara hayırlı günler temennisinde bulundu. Tanrıverdi daha sonra Demirci Belediye Başkanlığına geçerek Demirci Belediyesi tarafından alınan yeni hizmet araçlarının açılış törenine katıldı. Belediye Başkanı Selami Selçuk’tan ilçede yapılan çalışmaları dinleyen Tanrıverdi, yeni projeleri ve belediyenin ihtiyaçlarını hakkında bilgi aldı. Başkan Selçuk burada yaptığı konuşmada, "Belediyemiz olarak araç filomuzu gençleştirdik. Belediyemiz yıllardır kullandığı araçları masraflar çıkarması ve tamir masrafının çok olması nedeniyle yakıtta ve tamir masrafı noktasında tasarruf yapmak amacıyla yeni araçlar aldık. Belediyemize ve Demirci’mize hayırlı olsun." dedi. Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, belediye ziyaretinin ardından TOKİ anahtar çekiliş kurasının yapıldığı Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’na geçti. Burada bir konuşma yapan Hüseyin Tanrıverdi, “Manisa’nın en uzak, şirin ama gönlümüze çok yakın olan Demirci’mizde belediyemiz ile TOKİ işbirliği ile yapılan 255 konutun çekiliş kurasındayız. ’Dünya’da mekan, ahirette iman’ sözünün içerisini dolduran böyle bir uygulamanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan konutlar ile ailelerimiz çocukları ile birlikte yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Demirci’mize hükümet yatırımlarımızı kazandırmaya devam ettik. Şu anda ilçemize ve mahallelerimize yeni göletler kazandırdık. Demirci’mize yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binası yaparak vatandaşlarımızın Manisa’ya gitmelerinin önüne geçtik, hizmeti ayaklarına getirdik. Geçtiğimiz aylarda yine Demirci ziyaretimizde, Selendi, Gördes ve Akhisar yollarının müjdelerini vermiştim. Çok şükür Rabbim mahçup etmedi ve Nisan ayı içerisinde her iki yolumuzun da ihalesi yapılıyor. Bu dönem milletvekili olmak için aday değilim. Partimizin 3 dönem kuralı nedeniyle 1 dönem ara vereceğim. Fakat her zaman partimin ve Manisa’nın hizmetindeyim. " dedi.
Konuşmanın ardından Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Belediye Başkanı Selami Selçuk ilk kuraları çekti. TOKİ kurasının ardından Demirci Kaymakamlığına geçen Hüseyin Tanrıverdi, Kaymakam Atila Kantay’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Atila Kantay, kaymakamlık olarak yaptıkları projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaretin ardından Tanrıverdi Manisa’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.