Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Yaşar Coşkun, seçim çalışmaları kapsamında Karaköy esnafını ziyaret etti.
MHP Manisa Milletvekili adayı Yaşar Coşkun, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa Milletvekilli adayları Galip Karagözler, Cem Çöllü, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve MHP Manisa parti teşkilatı ile birlikte Karaköy esnafını ziyaret eden Yaşar Coşku’na esnaf büyük ilgi gösterdi. Ziyaretler sırasında esnafın ticaretle ilgili sorularına samimiyetle cevap veren MHP’li Yaşar Coşkun, “Sen ben yok, biz varız artık. Her gittiğimiz yerde esnafımız şikayetçi. Bu kötü tabloyu bize vereceğiz destekler ile sona erdireceğiz. Biz yapamayacağımız sözü vermeyiz. Bende sizlerden bir olarak söylüyorum ki sorunlara çare olmak için aday olduk. Kendimizi milletimize adayarak bu yola çıktık. Hepinizin oyuna talibiz. 7 Haziran’da MHP’nin zaferi ile sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.
“ASGARİ ÜCRET ÇOK AZ”
Karaköy ziyareti sırasında bir vatandaşın asgari ücretin azlığından şikayetçi olması üzerine konuşan Coşkun, “Asgari ücret maalesef çok az. 700-800 TL kiraların olduğu bir yerde asgari ücretin bu seviyelerde olması halkımıza zülümdür. Asgari ücret en az 1500 TL olmalıdır. Bu konuda vereceğiniz destekler ile 7 Haziran seçimlerinin ardından gerekeni yapacağız. Size söz veriyoruz.” dedi.