Eyyübiye Belediyesi Selçuklu Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarına başladı .
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir yanında süren yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Periyodik şekilde cadde ve sokaklarda yol yapımını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Selçuklu Mahallesi oldu. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, kayalık alan olan sokaklar iş makineleri tarafından kazılarak parke taşına dönüştürülme çalışmalarına başlandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Selçuklu mahallesi sakinleri bu konuyu daha önce bizlere iletmişlerdi. Özellikle bazı mahallelere su verilmediği ve alt yapısı olmadığı ile ilgili şikayetleri değerlendirdik. Bununla ilgili ekiplerimiz yol açma çalışmalarına başladı, bu çalışma bittikten sonra ŞUSKİ ekipleri de sorunların giderilmesi için çalışmaları sürdürüp mevcut sorunların çözümü konusunda ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.
Mahalledeki yol yapım çalışmalarını inceledikten sonra bölgeden ayrılan Başkan Ekinci, yine aynı mahallede bulunan halı sahada oyun oynayan gençleri görünce aralarına karıştı. Başkan Ekinci, halı sahanın eksikliklerini gençlerden dinleyerek, onarılması konusunda birim amirlerine talimat verdi.