Şehitkamil Belediyesi, Gazikent Bölgesi Burak Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarının yol açma çalışması devam ediyor. Yol açma çalışmalarının sona ermesiyle birlikte sıfır asfalt çalışması yapılacağı belirtildi.
GAZİKENT’TE AÇILAN YENİ YOLLARLA BİRLİKTE TRAFİK SORUNU YAŞANMAYACAK
Şehitkamil ilçesinde yapmış olduğu birbirinden farklı çalışmalarla örnek bir Belediyecilik anlayışı sergileyen Şehitkamil Belediyesi, halkın daha rahat ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri adına bir çok farklı alanda daha çalışmalarını sürdürülüyor. Şehitkamil Belediyesi, özellikle gelişen ve büyüyen Şehitkamil ilçesinin yeni yerleşim alanlarında vatandaşların yol ve trafik sıkıntısı yaşamamaları için yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
İlçe genelinde yeni yerleşim alanlarından olan ve binaların aralıksız bir şekilde yükseldiği Gazikent Bölgesi Burak Mahallesi’nde geniş çaplı yol açma çalışması başlatan Şehitkamil Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber ediyor. Yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, sıfır asfalt yapılarak yeni yollar vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlar, hem yol sıkıntısından kurtulup hem de trafik sorunu yaşamayacağı belirtiliyor.
Gazikent Bölgesi Burak Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarının yol açma çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden Burak Mahalle Muhtarı Hanifi Özkesen, “Burak Mahallemiz son yıllarda giderek gelişmekte olan bir mahalle oldu. Mahallemizin gelişmesine bağlı olarak yeni yollar ve parklara ihtiyacımız vardı. Şehitkamil Belediyemiz tarafından yol sorunumuza çözüm üreterek, yeni yolları açmaya başladı. Açılacak yeni yollarla birlikte buralara yeni konutlar, parklar ve bunun gibi bir çok hizmetin daha mahallemize geleceğini düşünüyorum. Yol açma çalışmalarının sona ermesiyle birlikte yine Belediyemiz tarafından sıfır asfalt çalışması yapılacak. Mahallemize yapılan her türlü hizmetten dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.