İbrahim MAŞE/MERSİN, () - MERSİN'de, Niğde İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 'Kız Çocukları Okusun Projesi' kapsamında sanatçılar sahneye çıktı.
Wonasis Aqua Resort Otel'de düzenlenen 'Yıldızlar Geçidi' programına Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekili MHP"li Ali Öz, merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Niğde İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Volkan Güngör, Eşref Kolçak, Çiğdem Tunç, Ece Pirim, Gökay Kalaycıoğlu, Nuri Alço, Bahar Öztan, Özlem Savaş, Asuman Bora, Ayşegül İlemin, Hatice, Ender Ataç, Erez Eğilmez ve Banu Alkan katıldı.
'AFRODİT' ÇOCUKLAR İÇİN GELİNLİK GİYDİ
Kız çocukların eğitimine destek olmak için yapılan 'Kız Çocukları Okusun' gecesinde sahneye gelinlik ile çıkan 'Afrodit' lakaplı Banu Alkan süpriz yaptı. Biri gelinlik diğeri de okul üniforması giyimli iki kız çocuğu ile birlikte salona görkemli bir gelinlikle girerek herkesi şaşırtan Alkan, sahneye çıkarak 'Orkide' şarkısını söyledi. Çocukların ellerinde taşıdığı, 'Okumak İstiyorum' ve 'Gelin Olmak İstemiyorum' yazılı dövizler ile sosyal mesaj verilirken, Banu Alkan söylediği şarkı ile büyük alkış aldı.
Gecede sahne alan Çiğdem Tunç, 'Memleketim' ve 'Artık Sevmeyeceğim', Hatice de 'Kuş Uçtu' ile Sarmaş Dolaş' şarkılarını söyledi.
ONUR ÖDÜLLERİ
Geceye, hiç bir ücret almadan destek için katılan Eşref Kolçak, Çiğdem Tunç, Ece Pirim, Gökay Kalaycıoğlu, Nuri Alço, Bahar Öztan, Özlem Savaş, Asuman Bora, Ayşegül İlemin, Hatice, Ender Ataç, Erez Eğilmez ve Banu Alkan'a Onur Ödülü verildi. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

FOTOĞRAFLI