OMÜ’lü öğrenciler, Twitter’da takip ettikleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.
Twitter’da kendisini takip eden ve sık sık iletişime geçen OMÜ’lü öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Taşçı, “Öğrenci kardeşlerimiz ailelerin şehrimize emanetidir. Burada bir ağabeylerinin olduğunu en yoğun şekilde hissettiriyorum” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki kişisel hesabı aracılığıyla iletişimde olduğu OMÜ’lü gençler tarafından ziyaret edildi. Sosyal medyaya son derece önem verdiğini belirten Başkan Taşçı, “Günümüz teknolojisini yakından takip ediyorum. Özellikle sosyal medya üzerinden vatandaşlarımızla yakın temas halindeyiz. OMÜ’lü gençlerimizle de bu anlamda Twitter üzerinden sohbet ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimiz ailelerin şehrimize emanetidir. Burada bir ağabeylerinin olduğunu en yoğun şekilde hissettiriyorum. Onlar da bu samimiyetime aynı şekilde karşılık veriyor. OMÜ’lü öğrenciler, burada bir ağabeylerinin var olduğunu biliyor” diye konuştu.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile yakın temas halinde olduklarını söyleyen öğrencilerden Abdulsamet Geçkaynar, “Başkan Taşçı’nın candan tavrı bizi hayran bıraktı. Gençlerle olan bu samimi tavrına karşılık biz de teşekkür etmek için ziyaret etmek istedik. Arkadaşlarım Osman Tüysüz, Esra Yavuz ve Tolga Oğuz’la birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizi beklediğimiz samimiyetle karşılayan Başkan Taşçı’ya teşekkür ederiz. Bir ihtiyacımız olduğunda kapısını çalabileceğimiz bir ağabeyimizin var olması bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.