Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısı ikinci bileşimi Türbin mesire alanında yapıldı.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Pazartesi günkü ilk bileşimde plan bütçe ve imar komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. İmar komisyonuna sevk edilen ve Yenidoğan Mahallesinde yapılan yeni okulların yol konusunu içeren imar değişikliği oy birliği ile kabul edildi.
Bozüyük Yenidoğan Mahallesinde yapımına devam edilen 8 derslikli özel eğitim okulu ve 16 derslikli ortaokulun yol sorunu için Vali Ahmet Hamdi Nayır, okul inşaatını ziyaret etmiş yetkililerden bilgi almıştı. Bu ziyaret sonrasında yapılan inceleme ve değerlendirmelerin ardından okulun altındaki istinat duvarının kenarının eğitim alanı ilan edilmesiyle kamulaştırılarak yolun buradan geçmesi uygun görülmüştü. Bozüyük Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yazısına istinaden; Yenidoğan Mahallesi, 369 ada 64, 66 ve 78 nolu parseller ile bu parseller arasında bulunan 10 metrelik yolu da içine alan bölgede belediye tarafından hazırlatılan imar planı değişikliği talebi konusunda imar komisyonunun almış olduğu karar oy birliği ile kabul edildi. Musapınarı mevkiinde imar planı değişikliği talebi imar komisyonunun raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Planda korunması gereken park alanları ve yeşil alanların korunarak bir değişiklik yapıldığı belirtildi. Belediye Meclisinin 14 Aralık 2014 tarih ve 135 nolu meclis kararında belediye gelir tarifesinde su gelirleri tarifesinin görüşülmesi yapıldı. Plan ve bütçe komisyonun almış olduğu karar oy birliği ile kabul edildi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ilk bileşimde CHP meclis üyeleri tarafından verilen önerge ile istenilen ve Kapalı Pazar konusunda gelen bilirkişi raporu meclis gruplarına birer nüsha olarak teslim edildi. Toplantının ardından yenilen öğle yemeği sonrasında toplantı sona erdi.