Küre Belediyesi tarafından organize edilen ’’10 Mayıs Anneler Günü ’’ etkinliği yoğun katılım ile Küre Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Etkinlikte sahne alan Küreli Kızlar Merve ve Meldanur Demirci izleyicilerden tam not alırken, memleketlerinde konser vermekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren babaları Salim Demirci, ’’ Görüyorum salonumuzda dolu dolu bir katılım var,Küre Belediyesinin düzenlediği bu programın ben anneler gününe hayırlı olmasını diliyorum, inşallah konserlerimizin devamı da gelir" şeklinde konuştu.
Konser öncesinde kısa açıklamada bulunan Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı ise "Sizler için tertip ettiğimiz bugünde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum, ayrıca bu anlamlı günde sizler bir gün değil her gün her an hatırlanırsınız, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin en kötü gününüz bu gün ki gibi olsun, öncelikle kendi annem başta olmak üzere bütün kadınların anneler gününü kutlar, saygılarımı sunuyorum ’’ dedi.
Konserlerine ’’Küreliyiz Küreli’’ parçasıyla başlayan Merve ve Meldanur Demirci, birbirinden değerli parçalarını seslendirdikleri Küre konserinde zaman zaman sahneden inerek hemşireleri ile birlikte oyunlarına eşlik ederek neşeli dakikalar yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Küreli kızlar kimi parçaları ile duygulandırdı, kimi parçaları ile oynattı kimi parçaları ile halay çektirdi. Sergilediği performans ile hemşerilerinden tam not alan Küreli Kızlar Merve ve Meldanur Demirci program sonrasında ise etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiler.