Geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerinin yetiştirildiği Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nda 2. dönem için kayıtlar başladı.
Pursaklar Belediyesi’nin hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk ve tek Nezaket Okulları, çocukları geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Belediye bünyesinde adab-ı muaşeret eğitimi veren Nezaket Okulları, 6 ayrı merkezde eğitime devam ediyor. 2011 yılında hayata geçirilen proje kapsamında şimdiye kadar 4 ila 6 yaş arasındaki binlerce çocuk bu okullardan mezun oldu.
Yaşları 4 ila 6 arasındaki çocukları geleceğe hazırlamak, onlara çevre bilinci, arkadaş edinme, el beceresi kazandırma, hayvan sevgisi aşılama, sağlıklı beslenme gibi önemli alışkanlıkların kazandırıldığı Nezaket Okulları, ikinci dönem için kayıt başvurularını başlattı. 2011 ve öncesi doğum tarihli çocuklar kayıt yaptırabilecek. Eğitimlerin ücretsiz olarak verildiği Nezaket Okulları’na kayıt yaptırmak isteyenler Pursaklar, Saray ve Altınova’daki merkezlere 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvurarak, ocak ayı sonuna kadar kayıt yaptırabilecek.
Bölge halkı tarafından büyük takdir gören Nezaket Okulları’ndan geçen yıl binin üzerinde çocuk mezun olarak sertifika almıştı.