Ordu’nun Fatsa ilçesinde AK Parti’nin 4. olağan genel kurulunda Murat Bölükbaş Fatsa İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi.
Kongreye AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Eski Milletvekili Mustafa Hamarat, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol ve partililer katıldı. 4. Olağan Kongresi’nde açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından divan teşekkülü oluşturuldu. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu okundu ve yönetimin ibrası gerçekleştirildi.
Seçimde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen Murat Bölükbaş Fatsa İlçe Gençlik Kolları başkanı seçildi.
Başkan Bölükbaş, yaptığı teşekkür konuşmasında teslim aldıkları bayrağı daha yukarı taşımak için var güçleri ile çalışacaklarını belirterek bu mutlu, heyecan dolu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.
Başkan Murat Bölükbaş’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:
"İsmail Zerey, Tufan Uzun, Özkan Türkan, Burak Cengiz, Adnan Sezgi, Ömer Yılmaz, Mehmet Mutlu, Bahri Enez, Hacı Nuri Tarakcıoğlu, Lütfullah serdar, Fatoş Eruzun, Nurşen Yülemez, Sümeyra Şentepe, Aşkın Tokatlı, Arif Eroğlu, Burhan Çavlı, Nedim Şahin, Semih Engin, Ünal Güler, Gürkan Berber, Veysel Gül, Recep Önen, Numan Erkin, Furkan Hamit Pişkin, Sebahattin Doluoğlu, Onur Kara, Sinan Yıldız, Gökhan Fide, İlkay Yeşiller."