Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşalılar’ın istek, öneri ve şikayetlerini doğrudan alıp, her aşamada takip ederek sonuca ulaştıran Turunç Masa’da incelemelerde bulundu.
Geçtiğimiz yıl 17 Kasım tarihinde hizmete giren Turunç Masa’da incelemelerde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, görevlilerden bilgi aldı. 2015 yılının ilk üç ayında 11 bin 892 başvurunun yapıldığı Turunç Masa, 10 bin 720 başvuruyu 48 saat içinde sonuçlandırarak yüzde 90’lık başarı oranına ulaşırken, yasal nedenlerle sonuçlandırılamayan 1172 başvurunun yatırım programına alındığı açıklandı.
Turunç Masa’nın her geçen gün başarı ivmesini yükselttiğini belirten Başkan Ümit Uysal, “Turunç Masa’da 40 personel 7 gün 24 saat görev yapıyor. Muratpaşa’da yaşayanların yanı sıra yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız 444 80 07 nolu telefonu arayarak istek, öneri ve şikayetlerini doğrudan iletiyorlar. Ekiplerimiz 48 saat içerisinde konu hakkında vatandaşımıza bilgi aktarıyorlar. Yasal nedenler ve görev alanı dışında kalan konularla ilgili olarak da vatandaşlarımıza bilgi veriliyor. Bu yılın ilk üç ayında yüzde 90’lık başarı oranını yakalamaları oldukça güzel” diye konuştu.
Türkiye’nin en gelişmiş sistemin Turunç Masa olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ümit Uysal, şöyle devam etti:
“Turunç Masa’da vatandaşımızın din, dil, ırk ve herhangi bir siyasi parti üyesi olup olmadığına bakılmaksızın hizmet veriliyor. Turunç Masa’ya gelen istek, öneri ve şikayetler ilgili birimlere iletildikten sonra acil müdahale ekiplerimiz tarafından sonuçlandırılmaktadır. Turunç Masa torpil kabul etmez. Turunç Masa’yı arayan her vatandaş eşittir.”