Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Kaymakamlığı tarafından "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" Kapsamında gençlik şöleni düzenlendi.
Sandıklı Şehir Stadyumunda yapılan gençlik şöleninde Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçıları birbirinden güzel Türkülerle Sandıklı halkının beğenisini topladı. Ankira Halk Oyunları ekiplerinin birbirinden güzel gösterileri de katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.
Törende konuşan Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan gençliğe büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Kültür ve Turizm Bakanlığımızın birbirinden değerli sanatçıları gençlik şölenimiz kapsamında vatandaşlarımızla buluştu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında gençliğe verilen önemin bilincindeyiz. Bu nedenle unutulmaz bir vakit geçirilmesi için Kaymakamlığımızca böyle bir program tertip ettik” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Mihriban Türkmen’nin seslendirdiği Afyonkarahisar Türkülerine vatandaşlar eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Program sonunda Kaymakam Faik Arıcan tarafından sanatçılara çiçek ve Sandıklı Kaymakamlığı yazılı çini tabak hediye edildi.
Programa katılan vatandaşlar Sandıklı’da programın ilçede bir ilk olduğunu belirterek Kaymakam Arıcan başta olmak üzere programda emeği geçenlere teşekkür ettiler.