ALİ DANAŞ - BRUGGE /

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 2-1'lik Club Brugge mağlubiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hırvat teknik adam, Beşiktaş gibi bir takımın yenildiği zaman memnun olmayacağını ifade ederek, "Bulduğumuz gol öncesi ve golden 15 dakika sonrasına kadar iyi oynadık. Daha soğuk kanlı davransak maçı bitirebilirdik. Yakaladığımız pozisyonları kullanamadık" diye konuştu.

İlk golü şanssız bir şekilde yediklerini dile getiren Bilic, beraberlik sonrasında daha iyi olan tarafın Brugge olduğunu sözlerine ekledi.

Bilic, "Daha iyi bir skor almalıydık. Şansımız yüksek. Evimizde kazanacağımıza inanıyorum. Pasif bir oyun şekli var. Uzun toplarla pozisyon arayan takımdı" dedi

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'Homme ise, şöyle konuştu;

"Rakibimiz yüksek toplarda zayıftı. Zayıf tarafını kullanmaya çalıştık. Duran toplarda tehlikeli olmayı hedeflemiştik ama Beşiktaş'ın da kalitesi ortada."

Öte yandan Preud'Homme, Beşiktaş taraftarının Belçika'da kendilerine küçük cehennemi yaşattıklarını, İstanbul'da da büyük cehennemi yaşayacaklarını söyledi.

Son olarak Beşiktaş'ın hala favori olduğunu vurgulayan Preud'Homme, "Beşiktaş'ın kalitesi tartışılmaz. Ancak olimpiyatta farklı bir hikaye bizi bekliyor. Beşiktaş hala favori" ifadelerini kullandı.