Konya’nın Ereğli ilçesinde, Cumhurbaşkanı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı rehabilitasyon merkezinde eğitim gören çocukları ziyaret etti.
Konya’nın Ereğli ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, özel bir rehabilitasyon merkezinde çocuklarla bir araya geldi, pasta keserek çeşitli hediyeler verdi.
Çocukların neşesine ortak olan Kıratlı, “Ereğli’de bulunmaktan son derece mutluyum. Başta annem olmak üzere akraba ve dostlarımla bir araya gelerek özlem giderdim. Çeşitli ziyaretler yaparak Ereğli özlemimi gideriyorum. Şu anda özel bir rehabilitasyon merkezinde özel çocuklarımızla birlikteyiz. Kendileri bizim en önemli değerlerimizdir. Onların mutluluğuna, neşesine, üzüntüsüne ortak olmak, onlarla vakit geçirmek istedim. Bu konudaki hassasiyetim çok önemli. Akşam da şehit yakınları ve gazilerimizle yemekte bir araya geleceğiz” dedi.
Anadolu Güç Birliği vasıtası ile Karaman’ın Ermenek ilçesine gönderilmek üzere 3 koli kitap getirdiğini vurgulayan Kıratlı, “Ermenek’te yaşanan ve bizleri büyük acılara sevk eden maden kazası sonrası ortaöğretim çağındaki öğrencilerimize Anadolu Güç Birliği vasıtası ile kitap dağıtımı yapacağız” diye konuştu.