Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı’yı ziyaret etti.
Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, sanayi sektörünün ülke için öneminin bilincinde olduklarını, mükellef odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Mükelleflerimizin memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Mükelleflerimizin üyesi olduğu kuruluşlarla sürekli irtibat halinde olmanın yararlı olacağına inanıyoruz” dedi.
6552 sayılı Kanunla vergi borçlusu mükelleflere büyük kolaylığı ve önemli avantajlar sağlandığını ifade eden Tunalı, son başvuru tarihi 1 Aralık 2014 olan yapılandırmadan yararlanmak isteyenlerin mutlaka bu fırsatı değerlendirmesini istedi.
Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç da, son yıllarda vergi hizmetlerinde olumlu değişimler yaşandığını belirterek, “Vergi dairelerinde sanayici ve iş adamlarına yönelik olumsuz, önyargılı tutum ve bakış açısındaki olumlu gelişmeler sevindiricidir” diye konuştu.
Yapılandırma kapsamında borçlular için önemli ödeme kolaylığı ve avantajı getirildiğine dikkat çeken Kıvanç, konuyla ilgili olarak düzenledikleri toplantılar ve duyurular ile üyelerini bilgilendirdiklerini kaydetti.
Ziyarette, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fırat Karalı ve Erdoğan Şire, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özkök, Salih Sütcü ve Süleyman Baş hazır bulundu.