YENİ sezonda Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Osmangazi Belediyespor, milli oyuncu Seda Yörükler’i kadrosuna kattı.
Geçtiğimiz yıl Kastamonu Belediyespor’da oynayan milli hentbolcu Seda Yörükler ile anlaşma sağlayan Osmangazi Belediyespor, pivot ve oyun kurucu pozisyonlarında oynayan yıldız oyuncuya imza attırdı. İmza sonrası açıklama yapan Genel Sekreter Cihat Yusufoğlu, "Seda, kadroda görmek istediği isimlerden birisiydi. Kendisi ile 1 yıllık kontrat imzaladık. Milli takım formasını 100’den fazla kez giymiş, ulusal ve uluslararası tecrübeye sahip olan Seda’nın, takımımıza çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz!" dedi. Yusufoğlu, bu yılki hedeflerinin süper ligde kalıcı olmak olduğunu, bunun için de yerli ve yabancı oyuncuları transferlerine devam edeceklerini söyledi. Milli hentbolcu Seda, son derece mutlu olduğunu ifade ederkten şunları söyledi:
"Osmangazi, 5 yıl gibi kısa bir sürede başarılarıyla adından söz ettiren takım oldu. Ben de, kısa süre içerisinde büyük başarılara imza atan bu takıma gelmekten son derece memnunum. Takım, son derece genç isimlerden kurulu. Bu genç isimlerin yetişmesine katkı sağlamayı, onların A Milli takımlara gittiğini hep birlikte görmeyi umut ediyorum."

FOTOĞRAF