Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sabah namazının ardından Türkiş Camisi cemaati ve mahalle esnafıyla birlikte kahvaltı yaptı. Atakum Belediyesi Meclis Üyelerinin de katıldığı kahvaltıda vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Taşçı, hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi verdi.
Atakum ilçesinin her geçen gün değiştiğini ve bu değişimin beraberinde gelişimi getirdiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Sürekli göç alan, konut sayısının sürekli artan ilçemizde hızlı bir değişim yaşanıyor. Bu değişimle aynı hızda sürdürdüğümüz çalışmalarda gelişimi beraberinde getiriyor. İlçemiz bugün bölgesindeki gelişmişlik sıralamasında birinci sırada. Bu tablonun korunması ve sürekli hale gelmesi için mücadele ediyoruz. Bölgenin parlayan yıldızı olan Atakum’un daha yukarılara taşıyarak ülkemizin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.
“YENİ PROJELER GELİYOR”
2015 ve 2016 yıllarının projeler adına önemli bir süreç olacağını ifade eden ve bu projeler hakkında bilgi veren Başkan Taşçı, “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın memnuniyetle karşılayacağı, hayata geçtiğinde birçok boşluğu doldurmuş olacağız. Hobi bahçeleri projesine başladık, yaz ayında tamamlamış olacağız. Kısa vadede baktığımızda Lozan Cadde AVM projesiyle ilgili düğmeye basmak üzereyiz. Öte yandan Türk Hamamları, Akvaryum Park, Seyir Tesisleri, Köy Konakları, Yayla Konaklama Merkezi Projesi de yakın zamanda halkımızın hizmetinde olması mücadele ettiğimi projelerimiz. Tabii ki bu projelere ek projeler de var ve hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sonuç itibariyle hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için durmaksızın çalışıyoruz. Bu anlamda 2015 ve 2016 yılları ilçemizde projelerin başlama ve tamamlanma süreci olacak” şeklinde konuştu.