Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bu defa minikler tarafından soru yağmuruna tutuldu. Başkan Keleş, Uzunmustafa İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerinin Liderlik Akademisi Projesi kapsamındaki sorularına cevap verdi.
Uzunmustafa İlköğretim Okulu 4F öğrencileri, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret etti. Liderlik Akademisi Projesi kapsamında Başkan Keleş’e sorular yönelten 5 öğrenciye sınıf anneleri Fatma Aşık eşlik etti.
Ceren Bilgin, Ömer Aşık, Selin Kum, Kerem Acaroğlu ve Nur Bozkurt, Başkan Keleş’e hayalindeki mesleği, belediye başkanının görevlerini, Düzce’nin problemlerini ve çözüm önerilerini, bir liderde olması gereken vasıfları sordu.
BAŞKAN KELEŞ ÇOCUKKEN PİLOT OLMAK İSTİYORMUŞ
Çocukken pilot olmak istediğini söyleyen Başkan Keleş, belediye başkanının görevlerini ise "belediyeyi sevk ve idare eder" sözleriyle özetledi. Düzce’nin öncelikli sorununun ulaşım olduğunu ifade eden Başkan Keleş, yeni seferler ve otobüslerle bu problemin kısa zaman içinde ortadan kalkacağına vurgu yaptı. Ardından öğrenciler Başkan Keleş’e Liderlik Akademisi Projesi kapsamında gerçekleştirecekleri projelerden bahsetti ve Mayıs ayında gerçekleşecek olan proje sergisine Başkan Keleş’i davet etti. Ziyaretin sonunda Başkan Keleş öğrencilere saat hediye etti, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.