Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB), yeni hizmet binasında yapacağı korbey satış salonu için pamuk sektöründekileri buluşturarak istişarede bulundu.
Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan istişare toplantısında, Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasında yapılacak olan korbey satış salonuna ilişkin projeler sunuldu. Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Çiçek’in girişimleri ile Harran Üniversitesi’nden öğretim görevlileri, İzmir Ticaret Borsası’ndan uzman kişiler, pamuk sektöründeki büyük firmaların katıldığı toplantıda, korbey salonu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Çiçek, yeni hizmet binasında yapılacak olan korbey salonu ile birlikte gerek yurt içinde gerekse yurt dışından sanal ortamda alım satım işlemlerinin yapılabileceğini kaydetti.
Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından yaptırılan ve inşaat çalışmaları devam eden Pamuk Lisanslı Depo ile korbey salonunu entegre ederek Şanlıurfa pamuğunu hak ettiği yere getirmeyi amaçladıklarını da ifade eden Çiçek, tüm katılımcılara gösterdiği ilgiden dolayı da teşekkür etti.