PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Kurtar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve takımla ilk antrenmana çıktığını söyledi. 4 sezon boyunca Adanaspor’a verdiği hizmetlerden dolayı Levent Eriş’e teşekkür eden Uzel, "Levent Eriş Adanaspor’a önemli başarılar kazandırmış bir isimdir. Kendisine kamuoyu önünde bir kez daha teşekkür ederim. Bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyorum. Güvenç Kurtar hocamız ile resmi sözleşme imzaladık. İnşallah hayırlı olur" dedi.
Takımın yeni Direktörü Güvenç Kurtar’da başarılı olmak için çok çalışmalarını gerektiğini ve vakit geçirmeden ikinci yarı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
Çarşamba günü Antalya’da kamp yapacaklarını söyleyen Kurtar, "Adanaspor gibi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Önümüzde zor ve kazanmamız gereken maçlar var. Kampta iyi çalışarak oynayacağımız hazırlık müsabakaları ile lige hazır duruma gelmek istiyoruz. Adana şehrini çok seven bir spor adamıyım. Hedefimiz mutlaka başarı olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde rekabetin üst seviyede olduğu bir takım yaratmaya çalışacağız" dedi.