İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’da yoğun kar yağışı nedeniyle etkilenen bölgelerde yapılan çalışmaları inceledi.
Samsun’da aşırı kar yağışından etkilen mahallerde yapılan karla mücadele çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman’dan bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, önceki akşamdan bu yana ilçenin dört bir tarafında yoğun karşı ile kapanan yolları açmak için tüm ekiplerin seferber olduğunu söyledi.
KARLA MÜCADELE EKİBİNİ KUTLADI
Gecenin ilerleyen saatlerinde ertesi güne kadar devam eden çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin greyderle yol açma çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Samsun’da kar yağışından en çok etkilenen Kavacık, Uzgur, Bilmece, Badıllı, Çelikalan, Çorak, Yeşiltepe Mahallerinde çalışmalarımız süratle devam etmektedir. Köy statüsünden mahalleye hüviyetine kavuşan yeni mahallerimizde evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın yardıma koştuk. Tüm ekiplerimiz gece-gündüz mesai harcıyor. Ekiplerimizi bu üstün gayretlerinden ötürü kutluyorum" dedi.