Ünlü astrolog Hande Kazanova, 14 Şubat’ta, başta aşk konusu olmak üzere, 2015 yılında hangi burcu, nelerin beklediği konusundaki özel yorumlarını Kahramanmaraşlılarla paylaşacak.
14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlenen etkinlik için Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ne gelecek olan Hande Kazanova, “Aşklar, Burçlar ve İlişkiler” üzerine yapacağı değerlendirmeleriyle, astroloji tutkunlarının meraklarını giderecek. Kazanova, 14 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te Piazza AVM’de yapacağı yorumlarla, uzmanı olduğu astrolojik hareketler ve burçların sevgililer üzerindeki olası etkilerini değerlendirecek.
Hande Kazanova ile burçlar hakkında keyifli bir sohbet imkanı yakalayacak olan ziyaretçiler, yükselen burç hesaplama, yorumlama, yükselen burç özellikleri ve etkileri konularında da ünlü astrologdan bilgi alacaklar. Kazanova, AVM ziyaretçilerinin sorularını da yanıtlayacak.
Birçok TV dizisi ile sinema filminde de rol alan Hande Kazanova, tutku derecesinde ilgilendiği astroloji konusunda aldığı eğitimler sonrası başladığı astroloji kariyerini çeşitli basın kuruluşlarında ve tv’de sürdürüyor. Kazanova, astroloji konusunda kişisel ve kurumsal danışmanlık hizmeti de veriyor.