Leyla ile Mecnun’un senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, Bkm Film yapımı sezonun bol kahkahalı filmi “Bana Masal Anlatma” bu hafta vizyona giriyor. “Bana Masal Anlatma” sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikayesini beyazperdeye taşıdı!
Suriçili dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman) , doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin gözbebeği olan bir gençtir. Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran ise Ayperi (Hande Doğandemir) olacaktır.
Filmde, Fatih Artman, Hande Doğandemir, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan , Ani İpekkaya rol başrolleri paylaştı. Tarık Ünlüoğlu, Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun ise filmin konuk oyuncuları.
Filmin İzmir galası, BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Organizasyonu ile 10 Ocak Cumartesi günü Saat: 16.00’da İzmir Optimum Outlet’te gerçekleşecek. Başrol oyuncuları ve yönetmenin katılacağı söyleşinin ardından sanatçılar, filmi hayranları ile birlikte Cinemaximum salonlarında izleyecek.
Devajans Başkanı Erhan Gölbey, “BKM Ege Bölge Temsilciliği olarak gerçekleştirdiğimiz ve adeta bir klasik haline gelen İzmir galalarında İzmirli sinemaseverlerin gösterdikleri ilgiye teşekkür edip, tüm sinemaseverleri bu keyifli filmi izlemeye davet ediyoruz" dedi.