Galatasaray Kulübü, ’Galatasaray Radyo’nun bugün saat 19.05’te yayına başlayacağını duyurdu.
Sarı-kırmızılı taraftarlar artık kulüpleriyle ilgili gelişmeleri radyodan da takip edebilecek. Galatasaray Radyo’nun bugün saat 19.05’te yayın hayatına başlayacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:
GURURUN SESİNİ DİNLE: HER ZAMAN HER YERDE"
Türkiye’de radyo ve kulüp yayıncılığında tarihi bir adım atılıyor ve bugün saat 19:05’te Galatasaray Radyo yayın hayatına başlıyor. 1481’den bu yana süregelen “Mekteb-i Sultani” kültürü ve 1905’ten beri Türk sporunda öncü olan Galatasaray Spor Kulübü’nün gücü şimdi müzikle birleşiyor. Dünyaya malolmuş kitlesel bir hayat tarzı markası olan Galatasaray’ın, alanında büyük bir tecrübe olan Karnaval Media Group’la ortaklaşa yola çıktığı bu proje, Sarı-Kırmızıyla yaşamayı sevenlere zengin bir içerikle ulaşıyor.
DÜNYANIN HER YERİNDEN BİR TIKLA DİNLE
Galatasaray Radyo, Galatasaray Spor Kulübü’nün kurucusu Ali Sami Yen’in “Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek" sözleriyle anlattığı amaca hizmet edecek ve sesini sadece Türkiye’de değil tüm Dünya’da duyuracak. Galatasaray’ın olduğu her yerden Sarı-Kırmızı aşkın sesi olarak yayın yapacak olan Galatasaray Radyo, resmi internet sitemiz www.galatasaray.org’un yanı sıra Karnaval mobil uygulamaları ve www.karnaval.com’dan dinlenebilecek.
O’NA DAİR SEVDİĞİN NE VARSA
Zaferler sonrası Galatasaray marşlarını nasıl büyük bir keyifle dinliyorsak, günümüzün ve tüm zamanların yerli-yabancı en iyi şarkılarını da Galatasaray Radyo’da aynı keyifle dinleyeceğiz. Bu şarkıları yıldızlarımızla birlikte seçmeye ne dersiniz? İşte Galatasaray Radyo’yu eşsiz kılacak deneyimlerden biri de bu. Latin ezgilerini Nuria Martinez, Balkan şarkılarını Blerim Djemaili, Rio Karnaval müziklerini Felipe Melo, Hip-Hop R&B listelerini Patrick Young, Galatasaray Radyo aracılığıyla aktaracak.
HER GÜN YENİLENEN DENEYİME HAZIR OL
Galatasaraylı müzisyenlerin başta jazz ve klasik müzik olmak üzere hazırlayacağı özel listeler, yine onların konuk olacağı özel programlar Galatasaray Radyo’nun vazgeçilmezlerinden olacak.
TEMPONU YÜKSELT, İLK DUYAN SEN OL
Sporcularımızla, teknik adamlarımızla özel röportajlar, basın toplantıları, maç önleri-maç sonları, GSTV ortak yayınlarıyla üç kuşak haber ve canlı maç anlatımlarının adresi Galatasaray Radyo olacak. Galatasaray’la ilgili tüm gelişmeleri öğrenmek için Galatasaray Radyo’yu açacak, duyacak ve dinleyeceksiniz.
BU RUHU İÇİNDE YAŞA, SESİNİ DUYUR
Galatasaray Radyo, taraftarını da yanında hisseden, onunla birlikte hareket eden bir radyo olacak. Galatasaray Radyo Sadece "sesini duyduğunuz bir radyo" değil, sesinizi duyan ve duyuran, sizinle sosyal medyada iletişim kuran, sürekli "çevrimiçi" gördüğünüz ve Galatasaray’a olan aşkınızı paylaştığınız bir dostunuz olacak.
GERÇEKLERİ DUY
Tevfik Fikret’in “Fikri Hür Vicdanı Hür” mottosundan yola çıkarak Galatasaray Radyo “Sesi Hür” bir platform olacak. Belki rakiplerimizin de kulak misafiri olacağı bu platform, Galatasaray kültürünün sporda, müzikte, kültür-sanatta ve sosyal yaşamdaki bütün açılımlarını seslendirecek. Kısacası, ekonomiden sosyolojiye geniş bir yelpazede her yaştan Galatasaraylıların görüşleriyle “Galatasaray Radyo’nuz açık olsun” diyoruz: “Her Zaman Her Yerde.”