TÜRKİYE Basketbol 2'nci Ligi takımlarından BEST Balıkesir'in antrenörü Hakan Yavuz, İTÜ Era maçında farklı bir heyecan yaşadı. Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanan ve BEST'in 71-62 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada İstanbul temsilcisinde forma giyen oğlu Doğan Levent Yavuz'la rakip olan Hakan Yavuz, müsabakayı karmaşık duygular içinde tamamladı.
Hakan Yavuz, daha önce Ülker, Fenerbahçe ve Pertevniyal'in altyapısında oynayıp daha sonra Olin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve iki yıldır İTÜ'de forma giyen oğlunun tam bir görev adamı olduğunu belirterek, "Levent'le gurur duyuyorum. Umarım bir gün aynı takımda görev yaparız" dedi. Balıkesir'deki karşılaşmada çok heyecanlandığını söyleyen Levent ise maçı sayı atamadan bitirdi.
HAZER ŞOKU
BEST Baılıkesir'in en terübeli oyuncularından Hazer Avcı, sezonu kapattı. İTÜ Era maçı öncesi Kurtdereli Spor Salonu'nda yapılan antrenmanda sakatlanan Hazer'in çekilen MR ve tetkikleri sonucunda kalan haftalarda oynamasının mümkün olmadığı açıklandı. Balıkesir temsilcisi, deneyimli oyuncunun sakatlanmasıyla play off öncesi en önemli silahlarından birini kaybetmiş oldu.

FOTOĞRAFLI