Denizlispor deplasmanında aldıkları 2-1'lik galibiyetin mutluluğu yaşadıklarını, aldıkları 3 puanın kendilerine büyük moral olduğunu ifade eden Coşkun Zeren, şöyle devam etti:

"Denizlispor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmadan aldığımız galibiyet, devre arası hazırlık kampımızın da olumlu geçtiğinin bir göstergesi oldu. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten çok iyi bir mücadele örneği sergileyip bizi mutlu ettiler. Bu galibiyet bize zorlu geçecek ikinci yarı öncesinde büyük moral oldu."

Çarşamba günü Centone Karagümrük ile deplasmanda oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçı için takımının yarın İstanbul’a gideceğini belirten Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kupada geride kalan maçlarda genç oyuncularla mücadele ettik. Çarşamba günü de yine genç oyuncularla sahaya çıkacağız. Gelinen noktada bizim için birinci öncelik lig maçları. Kupada hem genç oyuncularımızın neler yapabildiklerini göreceğiz, hem de ligde fazla süre alamayan futbolcularımızın maç eksiklerin gidermelerini sağlayacağız. Takım olarak şu anda ilk düşüncemiz önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız deplasmanda Giresunspor mücadelesi."

Yeni transferler Ofeodu ve Sezer’in takıma önemli katkı sağladığını vurgulayan sportif direktör Coşkun Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"İkisi de hem saha içerisindeki performansları, hem de saha dışındaki davranışları ile ne kadar doğru transferler olduklarını bezi gösterdi. Bize olan katkılarının artarak devam edeceğini düşünüyorum. Ayrıca transfer çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle forvet mevkiine 1 takviye daha yapmayı planlıyoruz. Bazı oyuncularla görüşmelerimiz de sürüyor. Ayrıca forvet arkası 10 numara mevkiinde oynayan gurbetçi bir oyuncu ile de temaslarımız devam ediyor. Gelinen noktada kulübüyle yetiştirme bedeliyle alakalı bir sıkıntı yaşıyoruz. Bu sorunun da ortadan kalması için çabalıyoruz. Hem forvet, hem de 10 numara mevkileri için 1-2 gün içerisinde önemli gelişmeler yaşanacağını düşünüyorum."