HENTBOL Erkekler Süper Ligi 2'nci haftasında Antalyaspor, Trabzon Akçaabat Tütün Spor Kulübü'nü 34-25 yendi.
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 2'nci haftasında Antalyaspor ile Trabzon Akçaabat Tütün Spor Kulübü, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda karşılaştı. Antrenör Okan Halay yönetimindeki kırmızı beyazlılar, Trabzon temsilcisi karşısında maça hızlı başladı. Maçın ilk 10 dakikasında ev sahibi takım skor farkını 5'ü yükseltti. Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan Trabzon temsilcisi, skorda da eşitliği yakaladı. Karşılıklı gollerle geçilen ilk yarıyı Antalyaspor, 19-16 önde tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlaşan Antalyaspor, Trabzon Akçaabat Tütün Spor Kulübü'nün kalesinde yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendirdi. Savunmada da etkili olan kırmızı beyazlılar, rakibi karşısında skor farkını ikinci yarı 10'a kadar yükseltti. Maçın son dakikaları karşılıklı gollerle geçti. Karşılaşma, 34- 25 skorla Antalyaspor lehine tamamlandı.
Karşılaşmada Antalyaspor'dan Uros Jevic, 12 golle en skorer oyuncu oldu. Trabzon temsilcisinden Oleg Georgiyevski de 11 golle takımının hücumdaki en etkili oyuncusu oldu. Trabzon temsilcisinde Serkan Kibar, 21'uncu dakikada kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı. Antalyaspor, ligin ilk iki haftasında oynadığı maçları kazanarak puanını 4'e yükseltti.

FOTOĞRAFLI