Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.
Siyah-beyazlı takım teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarına devam etti.
Düz koşu ile başlayan Beşiktaş’ın idmanı, açma-germe hareketleri ile devam etti. Ardından iki gruba ayrılan siyah-beyazlı futbolcuların bir bölümü ayak tenisi oynarken, diğer bir bölümü ise kanatlardan orta ve şut çalışması yaptı. 5’e 2 top kapma çalışması ile devam eden antrenmanın son bölümünde ise şut çalışması yapıldı. Sosa, Demba Ba, Ersan Gülüm, Gökhan Töre de takımla birlikte bugünkü çalışmalarda yer aldı.
Siyah-beyazlı takımda Alexander Miloseviç, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Daniel Opare ve Atiba sakatlıkları dolayısıyla bugünkü idmanda yer almadı. Çek futbolcu Tomas Sivok ise enfeksiyon sebebiyle çalışmalara katılmazken, genç yıldız Tolgay Arslan çalışmalarını bireysel olarak sürdürdü.
Dünya Engelliler Günü sebebiyle Beşiktaş’ın bugünkü idmanını ziyaret eden engelli gençler ile siyah-beyazlı teknik direktör Slaven Bilic ve futbolculardan Demba Ba, Sosa, Necip ve Atınç yakından ilgilendi. Beşiktaş Futbol A Takımı’ndan Sorumlu İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ise engelli çocuklarla birlikte siyah-beyazlı takımın antrenmanını takip etti.