Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Doğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Yalar’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Yalar’ı makamında ziyaret eden Hasan Doğan yaptığı açıklamada, Karacadağ bölgesi sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduklarını söyledi. Doğan, "AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Yalar’ı makamında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. İlçe Başkanı Hüseyin Yalar ile özellikle çözüm süreci ve Karacadağ bölgesinin sorunları ile ilgili görüşmeler yaptık. Bölgemizde yaşanan sorunları Başkan Hüseyin Yalar ile paylaştık. Karacadağ bölgesinin her anlamda Diyarbakır’ın geleceği olduğunu Başkan Yalar’a anlattık. Diyarbakır ekonomisine şu an tarım anlamında özellikle pirinç, hayvancılık anlamında çok ciddi katkılar bu bölgeden sunulmaktadır. Başkanımızı da Karacadağ bölgesine davet ediyoruz. Özellikle dünyanın en büyük bazalt taşı yatakları Karacadağ bölgemizde bulunmaktadır. Burada yapılacak çalışmalarla bu rezervin gün yatırımcı ile buluşturulmasını talep ediyoruz. Tüm iş adamlarına bunun çağrısında bulunuyoruz" dedi.
AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Yalar ise Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Doğan ile yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.