51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (TUR 2015) kapsamında Denizli-Selçuk etabı Çınar Meydanı’nda başlarken, başlama öncesi Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’nin bir vatandaşla tartıştığı görüldü.
51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Denizli Çınar Meydanı’ndan başladı. Dün gerçekleştirilen Muğla - Pamukkale etabının ardından sabah saatlerinde Denizli merkezine gelen bisikletçiler renkli görüntüler oluşturdu. Delikliçınar Meydanı’nda toplanan yüzlerce kişi bisikletçileri ilgiyle izlerken, bisikletçiler başlama noktasında buluştu.
Bu sırada kalabalıktan dolayı bisikletçileri izleyemediğini belirten bir vatandaş ile Denizli Valisi arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Vali Şükrü Kocatepe, "Biz burada görev için bulunuyoruz, keyif için değil" derken, vatandaşın, "Görev için olabilir ama burayı ayırabilirsiniz. Halka ihanet ediyorsunuz" dediği duyuldu. Araya girenlerin ardından tartışma büyümezken, Vali Kocatepe başlama noktasına geçti.
Başlama işareti noktasında Vali Kocatepe’nin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de bulunduğu görüldü. Geri sayımın ardından bisikletçiler Vali Kocatepe’nin işaretiyle yola çıkarken, etabın yaklaşık 4 saat süreceği kaydedildi.