Bartın protokolü Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen resepsiyonda buluştu.
Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında resepsiyon düzenlendi. Bartın Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen resepsiyona Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile emniyet personelleri katıldı.
“MUTLU YÜZLER GÖRMEK İSTİYORUZ”
Bartın’da huzuru sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Bartın Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, “Bartın’ın huzurunun devamını ve mutlu yüzler görmek için, vatandaşımızın gönlünde yer bulabilmek için gece gündüz görev yapmaya devam edeceğimizi bilinmesini isterim. Bu topraklar için canlarını veren Aziz Şehitlerimizi rahmetle anar, Gazilerimize de saygılarımı sunarım. Vefakar personelimize de teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, “Ülkemizin sınırları içerisinde huzur ve güvenliği sağlamak için canlarını seve seve vermekten kaçınmayan kahraman polisimize ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan pasta protokol üyeleri tarafından kesildi.